17 Haziran Haftası burç yorumları – Haftalık burç yorumları

Gökyüzündeki enerjinin İkizler’den Yengeç’e geçeceği bu hafta, Neptün vurgusu baskın. Yanılgılara yatkın olacağımızdan, önemli kararlar alırken daha temkinli davranmaya dikkat edelim.

17 Haziran Pazartesi, Merkür ve Venüs burç değiştirecekler. Merkür 2 Temmuz’a, Venüs de 11 Temmuz’a kadar Yengeç burcunda ilerleyecek. Bu süreçte hem düşünce şeklimiz hem de ilişkilere yaklaşımımız daha hassas ve duygusal olacak. Başkalarına karşı verici olmaya yatkınlaşacağız. Daha alıngan ve kıskanç davranabiliriz. Karar verirken duygular ve mantık karışabileceğinden, objektif olmakta zorlanabiliriz. Pazartesi her iki gezegenin de Neptün ile yapacağı sert açı, gün genelinde dikkatimizi toparlamada zorlanma, olayları yanlış değerlendirme gibi etkiler verecek. Bir yandan da empati kurup karşı tarafa verici davranabileceğimizden yanılma payımızın yüksek olma ihtimalini unutmayalım.

18 Haziran Salı, Ay Akrep burcunda ilerleyecek. Sezgilerimizin kuvvetli olacağı bir gün. Günün ikinci yarısını daha verimli değerlendirebiliriz.

19 Haziran Çarşamba, sabah saatlerinde hızlı değişen durumlar yaşanabilir. Akşam saatleri paylaşımın, maneviyatın kuvvetli olacağı zamanlar. Sevdiklerimizle vakit geçirebilir ya da spritüel çalışmalar yapabiliriz.

20 Haziran Perşembe, Ay Yay burcunda ilerleyecek. İki gün boyunca olaylara daha iyimser yaklaşacağız. Güneş ve Neptün’ün zorlu açısı, yine karar alırken ihtiyatlı olmamız gerektiğinin altını çiziyor. Sularla ve dolaşım sistemi ile ilgili konularda da sorun yaşama potansiyelimiz artacak.

21 Haziran Cuma, Güneş Yengeç burcuna geçmiş olacak. Şimdiden tüm Yengeçlere güzel bir yaş olmasını diliyorum. Merkür ve Mars’ın olumlu açısı, gün genelinde alacağımız kararları hayata geçirme konusunda bizi destekleyecek. Öğle saatlerinde bizi huzursuz eden konuları çözümleyebilir, başkalarına da bu anlamda yardımcı olabiliriz.

22 Haziran Cumartesi, Oğlak burcunda bir dolunay yaşayacağız. Finansal konuları ve üstlenilmesi gereken sorumlulukları gündeme getirecek bu dolunay yarım kalmış işleri tamamlamak için bize fırsat verecek. Bu dönemde atacağımız adımların sonuçlarını Temmuz sonunda alacağız. Neptün’ün aklımızı karıştırmaya çalıştığını unutmadan, ayakları yere sağlam basan girişimleri gerçekleştirmeye gayret edelim. 1963 ve 1988 doğumlular ile Oğlak, Yengeç, Koç ve Terazi burçlarını daha fazla etkileyecek bir dolunay olacak.

23 Haziran Pazar ise Ay Oğlak burcunda seyrine devam ederken günün ikinci yarısında daha rahat bir akış var. Akşam saatlerinde olumlu sürpriz gelişmelerle karşılaşabilir, güzel haberler alabiliriz.

17 Haziran haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde:

YÜKSELEN KOÇ

Yakın çevrenizle, kardeşlerinizle olan ilişkilerde yanılgılara dikkat edilmesi gereken bir hafta. Evinizle ya da ailenizle ilgili yapmak istedikleriniz için Cuma gününü değerlendirebilirsiniz.

İş hayatınızla ilgili uzun vadeli planlarınızı tekrar gözden geçirip farklı bir adım atmak isteyeceksiniz.

YÜKSELEN BOĞA

Harcamalarınızla ve yatırımlarınızla ilgili daha temkinli olmanız gereken bu hafta, seyahatler ya da eğitimler gündeminizde olacak. Yurt dışı bağlantılı işleriniz varsa bu dönemde atacağınız adımların karşılığını Temmuz sonunda alacağınızı unutmayın.

YÜKSELEN İKİZLER

Finansal konulara, harcamalarınıza odaklanacağınız bir haftadasınız. Haftanın ilk yarısında işle ilgili önemli kararlar almamaya ve sağlığınıza daha fazla dikkat etmeye çalışın. Cuma günü beklemediğiniz kişilerden destek alabilirsiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ

Gruplar içinde aktif olacağınız bu hafta kendinizle ilgili yapmak istediklerinizi hayata geçirebilirsiniz. İkili ilişkilerinize, özel hayatınıza odaklanacaksınız. Uzaklarla ilgili işleriniz planladığınız gibi gitmeyebileceğinden bu konularda temkinli olmaya gayret edin.

YÜKSELEN ASLAN

Sağlığınızla, beslenmenizle daha fazla ilgileneceğiniz bu hafta günlük rutinlerinizi de düzenlemek isteyeceksiniz. Arkadaşlarınızla yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Yarım kalmış işlerinizi Cuma tamamlayabilirsiniz.

YÜKSELEN BAŞAK

Aşk hayatınızın ya da çocuklarla ilgili konuların gündemde olacağı bu hafta bekarsanız yeni biri ile tanışabilirsiniz. Sosyal hayatınız hareketli olacak. İşinizle ilgili yazışmalarla, anlaşmalarla ilgili karışıklık yaşamamak için daha dikkatli olmanız gerekebilir.

YÜKSELEN TERAZİ

Ailevi konularla iş hayatınız arasında dengeyi sağlamaya çalışacağınız bir haftadasınız. Çalışma ortamında yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Yatırımlarınızla ilgili Cuma gününü değerlendirebilirsiniz.

YÜKSELEN AKREP

Yakın arkadaşlarınızla ya da kardeşlerinizle olan ilişkilerin ön planda olacağı bu hafta özel hayatınızda yanlış anlaşılmalar olabilir. Yeni bir eğitime başlamak ya da seyahat planı yapmak için Cuma gününü değerlendirebilirsiniz.

YÜKSELEN YAY

Maddi konuların, yatırımlarınızın gündemde olacağı bir haftadasınız. Bu alanlarda girişimde bulunmak için Cuma gününü değerlendirebilirsiniz. Özel hayatınız ile ailevi konular arasında kalabilirsiniz.

YÜKSELEN OĞLAK

Sizler için önemli olan bu hafta özellikle ikili ilişkilerinizde vereceğiniz kararların sonuçlarını Temmuz sonunda alacaksınız. Aşk hayatınız için Cuma keyifli bir gün. Hafta başında sağlığınıza özen göstermeye öncelik verin.

YÜKSELEN KOVA

Psikolojik süreçlerin ön planda olacağı bu hafta geri plana attığınız konulara odaklanacaksınız. Evle ya da ebeveynlerle ilgili düşündüklerinizi hayata geçirebilirsiniz. Maddi konularda risk almamaya gayret edin.

YÜKSELEN BALIK

Sosyal hayatınızın hareketleneceği bu hafta yeni tanışmalar, arkadaşlıklar gündemde olacak. Cuma günü keyifli geçecek, güzel haberler alabileceğiniz bir gün. Ailevi konularda ise yanlış anlaşılmalar yüzünden gerginlikler yaşanabilir. 

Hepimize yanılgılardan uzak bir hafta olması dileğimle, sevgiler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx