Koza-İpek Holding yalısı ihale ile satılacak

TMSF’nin internet sitesinde yer alan satış ilanları arasında bilgisi verilen yalı için 750 milyon lira muhammen bedel üzerinden 27 Haziran’da ihale düzenleneceği açıklandı. 

Terör örgütü FETÖ firarisi Akın İpek’in yalısı için belirlenen bedelin bağımsız değerleme şirketlerinin raporlarıyla hazırlandığı; ihalenin, açık teklif ve açık artırma yöntemiyle gerçekleştirileceği bildirildi.

İki taşınmaz var

Satışa konu parsel üzerinde 2 adet yapı bulunuyor. İkinci derece eski eser niteliğindeki “Beyaz Köşk”, 2 bodrum kat + zemin kat + 1 normal kat + çatı katı + teras katından oluşuyor. “Kahverengi Köşk” olarak isimlendirilen diğer yapı ise zemin kat + 1 normal kattan meydana geliyor. Halihazırda boş durumda olan taşınmazlar, TMSF’nin internet sitesindeki ilanda belirtilen numaralardan randevu alınıp görülebilecek. Belirtilen gayrimenkuller birlikte satılacak; iki taşınmaz için tek teklif verilecek.

Teklifler peşin bedel üzerinden TL olarak verilecek. Satış ihalesine katılabilmek için muhammen peşin satış bedelinin yüzde 5‘i oranında teminat yatırılması isteniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx