Popüler Analist: Bu 2 Altcoin Koşuya Hazırlanıyor, Bu İse Düşecek!

Kripto para piyasası spot Bitcoin ETF koşusunun ardından konsolide oluyor. Lider kripto Bitcoin 46 bin dolar etrafında dolaşırken, lider altcoin Ethereum 2.600 doların üzeride duruyor. Bununla birlikte, popüler kripto analisti Ali Martinez, TD Sequential göstergesinin Ethereum için düşüş işareti verdiğini söylüyor. Analist, diğer tarafta bir Ethereum rakibinin daha fazla yükseleceğini tahmin ediyor. Ayrıca, bir popüler meme coin’i için yukarıyı işaret ediyor.

Bu altcoin bir boğa formasyonu yazdırıyor,%65 artış mümkün!

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, uzun süre direnen SEC pes etti ve Bitcoin ETF’leri onayladı. Piyasa bu gelişmeye coşkuyla yanıt verdi. Bununla birlikte, bu coşku şimdilik dinmiş gibi görünüyor. Ancak, analist Ali Martinez, Solana’nın (SOL) bir boğa formasyonu yazdırdığını söylüyor. Analiste göre, bu formasyon, SOL’un mevcut değerinden %65’ten fazla bir artışa yol açma potansiyeline sahip. Bu bağlamda analist, altcoin için şu açıklamayı yapıyor:

Solana dört saatlik grafikte gelişen bir boğa bayrağından çıkıyor. 106 doların üzerinde sürekli bir kapanış, SOL’u 150-165 dolar fiyat aralığına doğru iten %47’lik bir ralliyi tetikleyebilir.

Kaynak: Ali Martinez

Bu arada Solana, yazı sırasında günlük bazda %7,2 kayıpla 98,6 dolardan işlem görüyordu. Bu durumda analistin hedefi mevcut seviyeden yaklaşık %65’lik bir artışı işaret ediyor. Solana’nın dört ay öncesine kıyasla %476 artış kaydettiğini de belirtmek gerekiyor.

Analist PEPE’den yükseliş hamlesi bekliyor!

Ali Martinez, daha sonra popüler meme coin’i Pepe’ye (PEPE) bakıyor. Analist, altcoin fiyatının yükselişe geçeceğini tahmin ediyor. Bu doğrultuda Martinez, “PEPE, azalan bir paralel kanaldan çıkıyor gibi. Bu da PEPE’nin 0,0000016 dolar veya hatta 0,0000019 dolara doğru ilerleyebileceğini gösteriyor!” diyor.

Kaynak: Ali Martinez

Bu arada PEPE, yazı sırasında son 24 saatte %7,6’dan fazla düşüşle 0,000001366 dolardan işlem görüyordu. Bununla birlikte altcoin haftalık grafiğinde yaklaşık %12,5 yükseliş kaydetti.

Analist lider altcoin için uyardı: TD satış sinyali veriyor!

Son olarak analist, TomDeMark Sequential (TD) göstergesinin Ethereum için düzeltici bir hareket önerdiği konusunda uyarıyor. TD göstergesi, dokuz değerine sahip bir piyasadaki dönüm noktalarını belirlemeyi amaçlıyor. Bu da olası bir trendin tersine döneceği anlamına geliyor. Analist, lider altcoin için şu seviyeleri işaret ediyor.

TD Sequential, Ethereum dört saatlik grafikte bir ila dört mum çubuğu düzeltmesine yol açabilecek bir satış sinyali veriyor. Doğrulandığı takdirde ETH 2.530 hatta 2.450 dolara kadar gerileyebilir.

Kaynak: Ali Martinez

Bu arada Ethereum, yazı sırasında son 24 saatte yatay bir seyirle 2.643 dolardan işlem görüyordu. Bununla birlikte altcoin haftalık grafiğinde yaklaşık %18 yükseliş kaydetti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx