İsmail Kartal’ın O Konuşması Galatasaraylıları Küplere Bindirdi!

Fenerbahçe, Süper Lig’in 37. haftasında Çağlar Söyüncü’nün golüyle deplasmanda ezeli rakibi Galatasaray’ı 1-0 mağlup etti. Sahadan 3 puanla ayrılan Sarı-Lacivertli kulüp, şampiyonluk umutlarını son haftaya taşıdı.

Galibiyetin ardından Fenerbahçe, Youtube hesabından “Bizimkilerin Galatasaray deplasman hikayesi” başlığıyla Galatasaray derbisi öncesi, devre arası ve sonrası yaşananlarla ilgili bir video paylaştı. Sarı-Lacivertli kulübün bu paylaşımında teknik direktör İsmail Kartal’ın yaptığı konuşma gündem oldu.

“ALACAĞIMIZ 3 PUANIN ACISINI HİÇBİR ZAMAN İÇLERİNDEN ATAMAZLAR”

62 yaşındaki hocanın, Samandıra’da oyuncularına, “Tarih boyunca yaşadıkları sürece orada alacağımız 3 puanın acısını hiçbir zaman içlerinden atamazlar. Uzun yıllar hafızalardan çıkmayacak bir sonuç olacak onlar için. Bir çöküş, bir üzüntü…” dediği görüldü.

“BİZ 10 KİŞİ DE BUNLARI YENERİZ”

Mücadeleden önce soyunma odasında ise “Bugün hesap kesme günü, bunu unutmayın. Buraya bunun için geldik ve herkese göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

Devre arasında da Kartal, “Artık 1 kişi eksiğiz, oyundan atılan arkadaşınız için oynayacaksınız. 10 kişi bile oynasak, bunlardan ne kadar iyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Biz 10 kişi de bunları yenebiliriz” sözlerini sarf etti.

Müsabakanın sonunda da “Bütün ittifakların oyununu bozduk. Bu gece tarih yazdınız” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx